Xenon gáz kezelés

A xenon gáz kezelés rendkívül fontos szerepet játszik a szenvedélybetegségek kezelésében. Tulajdonságaiból adódóan a xenont manapság leggyakrabban különböző típusú stressz kezelésére használják. Pontosabban fejfájásról, alvászavarról, krónikus fáradtság szindrómáról, rehabilitációs depressziós zavarokról, de a szervezet betegség utáni regenerációjáról is beszélünk. 

Ezenkívül a xenont regenerációs terápiában használják a szenvedélybetegségek kezelésében a páciens munkaképességének javítására. Fontos megjegyezni, hogy a xenon képes megvédeni az idegsejteket (neuroprotekció), ugyanakkor pozitív hatással van a központi idegrendszer sejtjeinek felszívódására.

Éppen ezért a xenon gázterápia a jövő terápiájának számít, mivel jelentős hatással és széles körben alkalmazható lesz az agyi betegségek kezelésében. 

Megjegyzendő, hogy ez az út komoly alternatívát jelent a meglévő farmakoterápiás módszerekhez képest.

A xenon gáz kezelés teljesen biztonságos és ártalmatlan.

Először is, a xenon (Xe) inert ritka gáz. Nem megy át biotranszformáción, és három-négy perc alatt ürül ki a szervezetből a tüdőn keresztül. 

A gyógyászatban használt egyéb gyógyszerkészítményekkel ellentétben azonban a xenon nem mérgező, és nincs rákkeltő tulajdonsága. Elfogulatlanul viselkedik a szervezetben, nem okoz mellékhatásokat, allergiát és kardiodepresszív hatást.

Ezenkívül a xenon gáz nem befolyásolja a véralvadást, a sejtek morfológiai összetételét és az immunrendszert. Ugyanakkor nem változtat a neuroendokrin állapoton, ökológiailag teljesen tiszta és ártalmatlan.

Adjon értelmet az életének

Hívjon minket és kérjen időpontot orvosainkhoz

Xenon gáz kezelés - A gyors és biztonságos terápiás hatásért

Más kezelési módszerekkel összehasonlítva az általunk alkalmazott xenon gáz kezelés az alábbi területeken teszi lehetővé az erős terápiás hatás gyors elérését:

A függőség kezelése

A heroin (ópiát) függőség kezelése

A betegek egyéni megközelítése elfeledteti Önnel ezeknek a pszichoaktív anyagoknak a használatát.

Alkoholizmus kezelése

Mondjon búcsút az alkoholfüggőségnek, és egyszer s mindenkorra szabaduljon meg ettől a csapástól.

A szerencsejáték-függőség kezelése

Az innovatív feldolgozási módszereknek köszönhetően a játék a múltad lesz.

Kokainfüggőség kezelése

Nagy arányú sikerrel lebeszéljük a betegeket ennek a kábítószernek a használatáról.

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail űrlapon keresztül.