Egy modern addiktológiai központ Európában.

A MedTiM Kórház a függőség, a depresszió és a szorongás kezelésére szakosodott klinika.  

Professzionális egészségügyi személyzet segítségével, valamint ezen a területen egyedülálló és innovatív kezelési programmal igyekszünk minden olyan napjainkban elterjedt függőséget leküzdeni, amely a betegség természeté miatt negatív következményekkel jár és lerombolja az egész egyéni és családi rendszert. 

A modern pszichológiai módszereknek köszönhetően kezeljük a pszichikai függőséget, és ennek eredményeként az addiktív mechanizmusok csökkenését várjuk, amelyek valójában a pácienset a betegségben tartják. Ezzel csökkentjük a páciens vágyát a PAS (pszichoaktív anyag) nyújtotta hatás iránt.

A kezelés elve egyéni, és a diagnosztika és pszichodiagnosztika alapján alakul ki a kezelés kezdetén.

Nyisson meg egy új fejezetet az életében, és hagyja, hogy a függőség csúnya emlék maradjon.

Függőség kezelése
átfogó és multidiszciplináris megközelítés

A különböző tudományágak, mint például a addiktológia, a pszichiátria, a pszichológia és a fizioterápia integrálása holisztikus páciensellátást biztosíthat. E tudományágak kombinálásával a klinika olyan átfogó megközelítést kínálhat, amely a függőség orvosi, pszichológiai és fizikai vonatkozásaival foglalkozik. Szintén fontos a kezelés utáni nyomon követés, hogy segítse a betegeket hosszú távú gyógyulásban.

Az említett tudományágak az alábbiak szerint járulhatnak hozzá:

Addiktológia

Az addiktológia kifejezetten a függőség megértésére és kezelésére összpontosít. Az addiktológiai szakemberek segíthetnek konkrét kezelési tervek kidolgozásában a függőség leküzdésére.

Pszichiátria

A mentális zavarok gyakoriak a függőségben szenvedőknél. A pszichiáterek segíthetnek az olyan rendellenességek diagnosztizálásában és kezelésében, mint a depresszió, a szorongás vagy más, a függőséggel kapcsolatos állapotoknál.

Pszichológia

A pszichológia hozzájárulhat a függőség hátterében álló pszichológiai tényezők, például az impulzív viselkedés, a múltbeli trauma vagy a káros gondolati minták megértéséhez. Különféle terápiák és megközelítések alkalmazhatók.

Fizioterápia

A fizioterápia szerepet játszhat a szenvedélybetegek fizikai felépülésében. Segíthet a fájdalom kezelésében, javíthatja az általános fizikai erőnlétet és elősegítheti az egészséges életmódot.

TÖKÉLETES HELYSZÍN – CSAK 10 PERCRE BELGRÁDTÓL

A MedTiM klinika Novi Banovciban található, egy gyönyörű helyen a Duna partján, amely mindössze 10 percre van Belgrádtól, valamint a „Nikola Tesla” repülőtértől. Az autópálya és a repülőtér közelségének köszönhetően a páciensek gyorsan és egyszerűen eljuthatnak a szenvedélybetegség-kezelő klinikánkra.

Függőség kezelése - Innovatív eljárások

Ha mindent kipróbált és feladta, itt az ideje, hogy a MedTiM szenvedélybetegség-kezelő eljárásaihoz forduljon.  

A MedTim szenvedélybetegség-kezelő klinika innovatív gyógyászati ​​eljárásokon keresztül kezeli a fizikai függőséget, mindezt azzal a céllal, hogy méregtelenítse és megtisztítsa a szervezetet a mérgező anyagoktól. Felkészítjük a pácienset a stabil absztinencia kialakulását elősegítő implantátumok befogadására a rehabilitációs időszakban.

A pszichiáterek, aneszteziológusok, belgyógyászok, pszichológusok, szakpedagógusok, orvosi technikusok, biztonsági és egyéb személyzet csapata szakmai közreműködésével hozzájárulunk a munka magas színvonalának fenntartásához, annak érdekében, hogy minden eljárás és technika a kezelési terv alapján történjen és az elvárt eredményeket adja.

A kórházi kezelés mellett, a szakértők csapata a Klinikán konzultációkat (nyitott ajtót) is szervez olyan családok és személyek számára, akik szenvedélybetegséggel, depresszióval, szorongással küzdenek, és nem eléggé motiváltak a kezelésre, illetve nincs lehetőségük, hogy kórházi kezelést kövessenek.

MIÉRT VÁLASSZA MEDTIM-ET?

Kiemelt figyelem és munka irányul a rezisztens szenvedélybetegekre – a többször kezelt szenvedélybetegekre, akiktől a szűkebb és tágabb társadalmi közösség lemondott a későbbi kezelések támogatásáról, segítségéről.

Modern kórház

A korszerűen felszerelt szenvedélybetegség-kezelő kórház, több mint 2200 m2-en terül el Belgrád közelében.

Intenzív osztály

A MedTiM szenvedélybetegség-kezelő kórház korszerű intenzív osztállyal felszerelt.

Többéves tapasztalat

Szakértői csapatunk olyan orvosokból áll, akik sok éves tapasztalatukkal fantasztikus eredményeket nyújtanak.

Egyéni megközelítés

A kezelés elve egyéni, és a diagnosztika és pszichodiagnosztika alapján alakul ki a kezelés kezdetén.

A legújabb eljárások

Világszinten elismert eljárások a szenvedélybetegségek kezelésére, amelyek hosszú távú eredményt adnak.

Kényelmes szállás

A kórház kényelmes és korszerűen felszerelt szobákkal, modern edzőteremmel, gyógyfürdővel és gyógytornával rendelkezik.

A bizalom a mi elvünk és a kezelés fő elve klinikánkon.