Spa központ relaxációra és masszázsra

MedTim szenvedélybetegségek-kezelő klinikánkon egy modern fürdőközpont található, amely modern szaunával, masszázsszobával és fizioterápiás szobával rendelkezik. A pácienseknek esélyük van teljes magányban való pihenésre ebben a modern gyógyfürdőben, lehetőséget adva számukra, hogy mindennap élvezhessék a békét és a jólét előnyeit. 

Fizioterápia és masszázs

A szenvedélybetegség kezelésének sikere elsősorban azokon a pácienseken múlik, akik innovatív kezeléseinknek, masszázsainknak és eljárásainknak, valamint az általunk alkalmazott fizioterápiás technikáknak köszönhetően legyőzték a függőséget. 

A MedTiM addiktológiai klinika korszerű fizioterápiás eszközökkel rendelkezik. A masszázsokat szenvedélybetegségek és pszichés problémák kezelésére használják, hogy segítsenek ellazítani az izmokat, emelni a tónust és növelni azok rugalmasságát. A páciens masszírozásával a test relaxáló hatását érjük el, szabályozzuk a pulzusszámot, csökkentjük a vérnyomást és megfelelő légzési ritmust érünk el.

A hiperbár kamra

A hiperbár kamrák számos előnnyel járnak, többek között növelik az oxigénkoncentrációt, ami elősegítheti a gyógyulást, és jótékonyan hat számos egészségügyi állapotra. Ezek az előnyök a következők:
Fontos megjegyezni, hogy a hiperbár kamrák használatát szakképzett egészségügyi szakemberek felügyelete alatt kell végezni, és bizonyos egészségügyi állapotok esetén felírhatók egy speciális kezelési terv részeként. Az előnyök a kezelt betegségtől és a terápia alkalmazási módjától függően változhatnak.

Alpha Led Oxy Spa kapszula

Alpha Led Oxy Spa kapszula teljes körű wellness élményt nyújt, számos előnnyel a bőr és az általános közérzet számára. Néhány előnye a következők:

Adjon értelmet az életének

Hívjon minket és kérjen időpontot orvosainkhoz

Leeresztő masszázsok vagy nyirokelvezetés

A drenázsmasszázs vagy nyirokelvezetés olyan terápiás technikák, amelyeknek a céljuk a nyirok keringésének serkentése, egy tiszta folyadéknak, amely az immunsejteket a nyirokrendszeren keresztül szállítja. Íme néhány előny, amely ehhez a masszázsokhoz kapcsolódik:

Terápiás vagy relaxáló masszázsok

A terápiás masszázsok számos előnnyel járnak a testi és lelki jólét érdekében. Íme néhány általános előny a masszázsterápiával kapcsolatban:

Elektromos stimuláció, vagy elektrostimulációs masszázs

Az elektromos stimulációs vagy elektrostimulációs masszázsok a klasszikus masszázsok kiegészítéseként használhatók különböző előnyök biztosítására. Íme az elektrostimulációs masszázs lehetséges előnyei:

Az infravörös sugarakkal rendelkező szauna

Az infravörös sugarakkal rendelkező szauna a hagyományos szauna egyik változata, amely infravörös fűtőtesteket használ a hőtermelésre.  Az infravörös sugarakkal rendelkező szauna lehetséges előnyei:

Haloterápia

A haloterápia, más néven sóterápia, egy alternatív gyakorlat, amely magában foglalja a sórészecskék belélegzését a légúti egészség javítása érdekében:

Lehetséges előnyök: