Szállás a MedTiM kórházban.

Szállás a kórházban a maximális kényelem elérése érdekében.

A MedTiM szenvedélybetegség kezelési kórház a világszabványok szerint épült, és mint ilyen, az egyik legnagyobb és legjobban felszerelt Európában. Az építkezés során törekedtünk arra, hogy a rendelőben található szállás maximális funkcionalitást és kényelmet biztosítson. Az orvosi szempontok mellett kiemelt figyelmet fordítottunk pácienseink kényelmére és gyakorlatiasságra. 

Kórházunk 19 egy- és kétágyas szobával, valamint 6 apartmannal rendelkezik A kórháznak ebben a részében egy ápolószoba is található, ahol a nővérek naponta perifériás vénás katétereket helyeznek el, vérnyomást, hőmérsékletet mérnek és napi gyógyszeres terápiás eljárásokat végeznek.

Ugyanitt található egy háziorvosi rendelő is, ahol háziorvosaink naponta megvizsgálják a betegeket, végeznek például elektrokardiográfiás vizsgálatokat, szükség esetén további kezeléseket és vizsgálatokat írnak fel.

A szobák

Tágas, kényelmes és korszerűen felszerelt szobák fogadják a MedTiM szenvedélybetegeket a kórházban, ahol maximálisan élvezhetik a magánéletet.

Kétágyas standard szoba

Ez a szobatípus kényelmes elhelyezést biztosít két beteg számára. A szoba két ággyal, TV-vel és éjjeliszekrényekkel rendelkezik. A fürdőszoba külön, de közös és a betegek által közös. 

Ezt a szobatípust nem kell külön fizetni, és a program ára tartalmazza.

Egyágyas szoba

A szoba gondosan berendezett, hogy békés környezetet teremtsen a klinikán való tartózkodása alatt. Kényelmet és pihenést biztosító tágas franciaággyal, íróasztallal és televízióval felszerelt. 

A fürdőszoba káddal felszerelt, amely lehetőséget kínál a teljes kikapcsolódásra és pihenésre. Ez a szobatípus terasszal vagy külön fürdőszobával elérhető, felár ellenében.

Egyágyas VIP szoba

Ez a kényelmes és funkcionális szoba mindent tartalmaz, amire szüksége van egy pihentető tartózkodáshoz a kórházban. A hálószobában egy tágas franciaágy található, amely kényelmet és pihenést biztosít. A nappaliban található egy kényelmes kanapé és fotel, valamint egy asztal a pihentető olvasáshoz vagy a tévénézéshez. Ezen kívül egy modern fürdőszoba is rendelkezésre áll. 

Ez a szobatípus felár ellenében vehető igénybe.

Adjon értelmet az életének

Hívjon minket és kérjen időpontot orvosainkhoz

Szállás - étkező és kreatív zóna

ételeket szolgálnak fel. Az ebédlő 20 páciens számára készült, ahol a nap folyamán ételt, italt, harapnivalót, gyümölcsöt és csemegét találhatnak.

A tágas hallban egy kreatív zóna is található kényelmes fotelekkel és kanapékkal, ahol a betegek tévézéssel, filmezéssel, PlayStation játékkal és társasjátékkal tölthetik szabadidejüket.

Ezt a tágas és modern berendezésű helyiséget nem csak étkezési vagy szórakozási helynek tervezték, hanem a klinika részeként is, ahol a betegek minőségi szabadidőt tölthetnek el, szocializálódhatnak, és munkaterapeutákkal dolgozhatnak.